EN

SET × PMI: меморандум про співпрацю

11 / 6 / 24

Плануємо довгострокову співпрацю з Project Management Institute. У фокусі партнерства — покращення наших навчальних програм та ініціатив завдяки експертизі фахівців PMI. 

 

Крім цього, співпраця з Інститутом проджект-менеджменту дає змогу адаптовувати наші програми відповідно до ключових світових стандартів проєктного менеджменту та підтверджувати це відповідною сертифікацією. 

«За прогнозами до 2030 року по всьому світу не вистачатиме понад 25 мільйонів проджект-менеджерів. Цей напрям лишається одним з ключових для індустрії. Партнерство SET University з PMI це стратегічний крок для посилення та розвитку наших освітніх програм в напрямку менеджменту та управління. Ми прагнемо не тільки підготувати класних виконавців, а також сформувати в них розуміння управлінських та лідерських підходів, щоб вони могли адаптовуватись до будь-яких проєктів та викликів»
, Ірина Вольницька, президентка SET University.

Інститут проджект-менеджменту (PMI) — нон-профітна організація, що займається розробкою стандартів у сфері управління проєктами, дослідженнями та освітою в широкому сенсі: від публікацій до проведення конференцій та надання акредитації.

 

Одна з найвідоміших робіт PMI — галузевий стандарт PMBOK Guide, за яким працюють топові компанії світу.

Теги:

Більше новин

Підсумки мікромагістратури «Цифрова трансформація бізнесу»: як навчання змінює підходи компаній

28 / 8 / 24

Успішні кейси, виклики та нові можливості: студенти про мікромагістратуру «Цифрова трансформація бізнесу»

23 / 8 / 24

SET University увійшов до Європейської Асоціації розвитку вищої освіти

16 / 8 / 24
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш досвід.