EN

SET University та UMAEF запускають буткемп — SpaceTech Bootcamp: Reimagine Ukraine. Учасники працюватимуть над рішеннями для відновлення України за допомогою супутникових даних

31 / 7 / 24

SET University, спільно з UMAEF запускають чотириденний ідеатон для команд та окремих учасників, зацікавлених у сфері space tech — SpaceTech Bootcamp: Reimagine Ukraine. Подати заявку на участь можна з 23 липня по 12 серпня, заповнивши форму.

SpaceTech Bootcamp: Reimagine Ukraine — це чотириденний ідеатон для команд, стартапів та окремих фахівців з фокусом на відновлення України за допомогою аналізу супутникових даних, використання інструментів AI/ML та computer vision.

«Космічні технології не тільки про науково-фантастичні сюжети чи ракетобудування. Це про комплексну аналітику, прогностичні моделі та технології ML/AI. Завдяки space tech ми можемо розвивати агросектор, підвищуючи врожайність та ефективніше планувати розподілені енергосистеми. Космічна галузь вже впливає на наше сьогодення, ми, в межах ідеатону, прагнемо посилити цей вплив для майбутнього відновлення України»,
— коментує Євгенія Клепа, директорка з партнерств та інновацій SET University.

В межах ідеатону заплановано чотири основні треки, присвячені використанню технологій для відновлення та розвитку різних сфер в Україні та, потенційно, у світі.

Треки охоплюють теми:

→ Управління кризовими та надзвичайними ситуаціями за допомогою супутників

→ Інновації для підтримки та розвитку розподіленої енергетики в Україні

→ Використання супутникових даних для посилення агростійкості

→ Новітні технологічні підходи для космічних рішень.

 

Участь можуть взяти як вже наявні продукти, так і фахівці з ідеями проєктів у сфері space tech. SET University допоможуть сформувати команду, за потреби, та нададуть челенджі та датасети з якими учасники працюватимуть в межах програми.

«Сьогодні космічна галузь активно розвивається, а технологіям, розробленим для неї, часто знаходять застосування і на Землі. Сподіваюсь, що наш SpaceTech Bootcamp стане потужним стартом для учасників і за деякий час ми побачимо реалізацію крутих стартапів, які змінять Україну і світ»,
— коментує Сергій Токарєв, IT-підприємець та інвестор, співзасновник SET University.

Ідеатон триватиме з 16 по 19 серпня. Програма складається з менторських сесій, лекцій від підприємців і дослідників, а також практичної частини. Навчання та спілкування з менторами проходитиме онлайн, тож взяти участь у програмі можуть українці з будь-якого куточка світу. Зокрема, під час навчання, учасники розберуть аспекти продуктової розробки, аналізу ринку, фінансового планування, пітчингу та взаємодії з інвесторами.

 

Серед менторів програми — українські та міжнародні експерти в галузі космічних технологій, енергетики та агросектору, зокрема Ольга Трофімцева, Віра Петрик, Олександра Олін, Андрій Севрюков, Олександр Мельник та інші. 

Прийом заявок на участь триває до 12 серпня 2024 року

Детальнішу інформацію про вимоги до учасників, а також програму буткемпу можна знайти на сайті SET University за посиланням.

***

SET University — український некомерційний навчальний заклад, який надає вищу освіту майбутнім лідерам технологічної індустрії. SET University поєднує сучасний підхід до освіти з фокусом на технологіях та підприємництві. З початку війни команда SET зосередилася на доступності актуальної ІТ-освіти для всіх українців, підтримці стартапів та технологічного сектору.

 

Ukraine-Moldova American Enterprise Fund — перший в Україні та Молдові регіональний фонд прямих інвестицій з досвідом інвестування в малі та середні компанії. З 2015 року Фонд реалізовує програму технічної допомоги на суму 170 мільйонів доларів США, зосереджену на 4 сферах.

Теги:

Більше новин

Підсумки мікромагістратури «Цифрова трансформація бізнесу»: як навчання змінює підходи компаній

28 / 8 / 24

Успішні кейси, виклики та нові можливості: студенти про мікромагістратуру «Цифрова трансформація бізнесу»

23 / 8 / 24

SET University увійшов до Європейської Асоціації розвитку вищої освіти

16 / 8 / 24
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш досвід.