EN

Підсумки мікромагістратури «Цифрова трансформація бізнесу»: як навчання змінює підходи компаній

28 / 8 / 24

Діджиталізація стала невіддільною частиною розвитку сучасного бізнесу, тому для довгострокового успіху компаніям необхідно йти в ногу з цифровими та технологічними змінами. Нещодавно завершили програму «Цифрова трансформація бізнесу», на якій навчали топменеджмент компаній якісно трансформувати процеси компанії, використовуючи знання з успішних кейсів та технології ШІ.

Цифрова трансформація бізнесу — 16-тижнева мікромагістратура, присвячена тому, аби надати сучасним лідерам необхідні знання та навички для розуміння складної сфери цифрової трансформації та ефективного управління організаціями в сучасному світі. На курсі студенти працювали з кейсами власних компаній, а кожне домашнє завдання — було частиною майбутнього плану цифрової трансформації.

Окрім контрактної форми навчання, студенти також мали змогу отримати стипендії від наших партнерів — UMAEF (Ukraine-Moldova American Enterprise Fund) — першим в Україні та Молдові регіональним фондом прямих інвестицій з США, заснованим через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Як влаштована мікромагістратура

Цифрова трансформація бізнесу — комплексна мікромагістерська програма, що складається з 6 модулів, кожен з яких присвячений важливим аспектам цифрової трансформації, та перетинів бізнесу і технологій. Кожен модуль передбачає до 40-60 годин навчання, включно з самостійним навчанням в LMS системі, практичними завданнями та воркшопами, проходженням тестів, виконанням завдань, роботою над проєктами, та онлайн-заняттями.

Головні теми навчання на мікромагістратурі:

➢ Digital transformation fundamentals

➢ Leadership and management essentials

➢ Transformation & Change Management

➢ Applicative Artificial Intelligence

➢ Augmented Intelligence

➢ Ethical considerations in AI

 

Впродовж навчання студенти відвідали 10 практичних воркшопів, з іноземними та українськими експертами. Серед яких Андрій Маєвський, Директор з технічної підтримки та управління інцидентами в IRONSCALES, Грег Сателл, Evidence-based Change Expert, лектор Wharton, автор Harvard Business Review, Ірина Шимко, VP of Business Development at Datuum, та багато інших. Результатом навчання стала готова стратегія цифрової трансформації продуктів чи організацій зі зворотним зв’язком від нашого SME.

Всередині компанії успішна трансформація допомагає оптимізувати процеси, зменшити навантаження та підвищити ефективність роботи співробітників.  Ззовні — покращить взаємодію з клієнтами та підвищить рівень їхньої задоволеності продуктом чи послугою. Приєднуйтеся до наступних програм — почніть диджиталізувати бізнес та виводити його до нових висот.

Теги:

Більше новин

Успішні кейси, виклики та нові можливості: студенти про мікромагістратуру «Цифрова трансформація бізнесу»

23 / 8 / 24

SET University увійшов до Європейської Асоціації розвитку вищої освіти

16 / 8 / 24

SET University та UMAEF запускають буткемп — SpaceTech Bootcamp: Reimagine Ukraine. Учасники працюватимуть над рішеннями для відновлення України за допомогою супутникових даних

31 / 7 / 24
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш досвід.