EN

SET University увійшов до Європейської Асоціації розвитку вищої освіти

16 / 8 / 24

Тепер офіційно — SET University отримав асоційоване членство в EAHEA. Не секрет, що якість освіти за останні 10 років різко зросла передусім завдяки технологіям та доступу до них. Але це не найголовніший фактор. Важливим також залишається регуляція навчального процесу організаціями, які визначають метрики оцінки якості та борються за її підвищення. Одна з них — Європейська Асоціація розвитку вищої освіти (EAHEA). Бути членом EAHEA означає публічно взяти на себе зобовʼязання бути відданим високим стандартам якості вищої освіти.

Що таке EAHEA

Європейська асоціація з розвитку вищої освіти (EAHEA) — це неурядова, незалежна міжнародна асоціація із забезпечення якості, рейтингування, сертифікації та акредитації, заснована в 1997 році.

 

Асоціація налічує сотні інститутів та установ-членів у сфері освіти та навчання. А також освітні інституції та професійно-технічні навчальні заклади, які працюють у різних сферах.

Чим займається ЕАНЕА?

З одного боку, EAHEA надає акредитацію університетам, коледжам, школам, освітнім інституціям. З іншого — надає професійну сертифікацію фахівцям, кваліфікованим особам, викладачам та студентам. 

 

Організація допомагає урядам встановлювати місцеві стандарти у вищій освіті протягом багатьох років за допомогою досліджень, публікацій, конференцій, семінарів і партнерств.

Чому наша участь в організації важлива?

Членство є не лише почесним визнанням нашої відданості стандартам якісної освіти, але і дає можливість подати заявку на акредитацію програми, щоб це було визнано на високому рівні. Членство в ЕАНЕА також відкриває доступ до спільноти університетів та організацій у сфері освіти, які співпрацюють заради системного руху до високої якості вищої освіти  у відповідності до всіх пунктів Стандартів та рекомендацій з забезпечення якості в Європейському просторі вищої освіти ESG.

Членство в EAHEA — це можливість

 ➙ розвивати різні види співробітництва із забезпечення якості вищих навчальних закладів за допомогою заходів EAHEA

 ➙ бути частиною світового нетворкінгу, що напряму впливає на забезпечення якості освіти

 ➙ організовувати міжнародні семінари, вебінари, воркшопи або заходи разом з EAHEA, що відразу підвищує їх рівень

 ➙ брати участь у визначній для нашої галузі конференції — WCETL  (Всесвітня конференція з освіти, викладання та навчання)

 ➙ бути присутніми в міжнародній базі даних WHEL (World Higher Education List)

Ми пишаємося партнерством та раді бути частиною комʼюніті, що просто зараз впливає на освіту майбутнього!

Теги:

Більше новин

Підсумки мікромагістратури «Цифрова трансформація бізнесу»: як навчання змінює підходи компаній

28 / 8 / 24

Успішні кейси, виклики та нові можливості: студенти про мікромагістратуру «Цифрова трансформація бізнесу»

23 / 8 / 24

SET University та UMAEF запускають буткемп — SpaceTech Bootcamp: Reimagine Ukraine. Учасники працюватимуть над рішеннями для відновлення України за допомогою супутникових даних

31 / 7 / 24
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш досвід.