EN

Меморандум про співпрацю з польським університетом UKEN

11 / 6 / 24

27 лютого ми уклали меморандум, в рамках якого будемо дізраптити освіту в галузі кібербезпеки разом з Краківським університет Комісії національної освіти. 

 

В межах партнерства ми працюватимемо над рішеннями академічної проблематики в галузі кібербезпеки. Так, ми вже провели конференцію з кібербезпеки PNTPC

«Кібербезпека багатьма досі сприймається, як щось вкрай віддалене та специфічне. Більшість навчальних програм побудовані довкола застарілих норм і не враховують компоненти соціальної інженерії, штучного інтелекту та кейс-стаді унікальних сценаріїв кібератак. Фундаментальним принципом SET University лишається якісна та релевантна індустрії освіта. Тож ми обʼєднуємо зусилля разом колегами з UKEN для посилення експертизи в напрямку кіберзахисту та залучення найкращих викладачів до розробки освітніх програм»,
Ірина Вольницька, президентка SET University.

В межах меморандуму SET University та UKEN заплановано проведення наукових проєктів присвячених інформаційній та кібербезпеці. Фахівців закладів долучатимуться до розробки та покращення наявних програм, а також до проведення хакатонів та технічних проєктів.

 

Університет Комісії національної освіти (University of the National Education Commission / Uniwersytet Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie) — найперший педагогічний університетом у післявоєнній Польщі. 

 

Підхід UKEN — інтегрована освіта, що поєднує теоретичні знання з практичними навичками. Місія університету підкріплена науковими дослідженнями та розробками відповідно до найвищих європейських стандартів у гуманітарних та природничих галузях знань.

Теги:

Більше новин

Підсумки мікромагістратури «Цифрова трансформація бізнесу»: як навчання змінює підходи компаній

28 / 8 / 24

Успішні кейси, виклики та нові можливості: студенти про мікромагістратуру «Цифрова трансформація бізнесу»

23 / 8 / 24

SET University увійшов до Європейської Асоціації розвитку вищої освіти

16 / 8 / 24
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш досвід.