EN

Нове партнерство: SET × EIT

19 / 7 / 24
Ми приєдналися до tech-ініціативи від Європейського Інституту Технологій та Інновацій

22 травня ми долучилися до програми EIT Deep Tech Talent Initiative, ставши 180-им учасником-волонтером.

Deep Tech Talent Initiative — це новаторська програма Європейського інституту технологій та інновацій (EIT). Завдяки Новій європейській інноваційній програмі Європейської Комісії, EIT вирішуватиме проблему з нестачею талантів зокрема за допомогою навчання 1 мільйона осіб у сфері високих технологій до 2025 року.

DeepTech-інновації будуються на перетині науки та інженерії у сферах фізики, біології та діджиталу для вирішення найактуальніших глобальних проблем.

Як учасник EIT, ми зобов'язуємося

— розробляти та надавати можливості для навчання у сфері deeptech;

— обмін інформацією про вакансії та очікування роботодавців;

— підтримка процесу навчання, зокрема фінансова та інша.

Крім того, ми плануємо запустити стартап у сфері кібербезпеки на базі SET University у партнерстві з провідними американськими експертами з академічним, урядовим та бізнес-бекграундом (CIA, Tesla, Uber).

 

Проект спрямований на розробку ефективної системи моніторингу та реагування на кіберінциденти, першопочатково орієнтованої на навчальні заклади. Операційне зростання створить додаткові робочі місця насамперед для студентів нашої програми з кібербезпеки, забезпечуючи навчання через практику. Частину прибутку буде спрямовано на стипендії для студентів та розвиток освіти. Згідно з нашою головною метою, ми продовжимо розширювати tech-можливості в Україні — зокрема, створення локальних бізнесів, залучення іноземних інвестицій та побудова технологічного хабу.

 

Детальніше про наше зобов’язання на нашому профілі EIT pledger: Університет Науки, Підприємництва та Технологій (SET University) | Ініціатива EIT Deep Tech Talent.

Теги:

Більше новин

Підсумки мікромагістратури «Цифрова трансформація бізнесу»: як навчання змінює підходи компаній

28 / 8 / 24

Успішні кейси, виклики та нові можливості: студенти про мікромагістратуру «Цифрова трансформація бізнесу»

23 / 8 / 24

SET University увійшов до Європейської Асоціації розвитку вищої освіти

16 / 8 / 24
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш досвід.